Сравни Любими (0)

За нас

Акмон България ЕООД е специализирана в изпълнението на различни по мащаб, сложност и функционална насоченост проекти.

Не допускаме компромис с техниката, инструментите и материалите, с които работим. Харесваме иновативния подход и сме винаги в крак с технологичното развитие. Непрекъснато внедряваме нови технологии в областта на строителството, планирането и координирането на хора и ресурси, заети в реализирането на нашите проекти.
Акмон България ЕООД е надежден партньор в изпълнението на проекти в областта на промишленото и гражданско строителство, както и при възлагане на обществени поръчки. Зад гърба си имаме множество завършени проекти, различни като мащаб и сложност: 
• луксозни жилищни сгради;
• комплекси от затворен тип;
• обществени и мултифункционални сгради;
• административни центрове;
• кафе-ресторанти;
• инфраструктурни проекти;

Ние обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектирането до довършителните работи и обзавеждането. В строителната дейност се използват само най-съвременните и качествени технологии и материали. 

Предлагаме на своите клиенти, цялостно изпълнение на довършителните работи - поставяне на паркетни и теракотни настилки, фаянс, боядисване и обзавеждане на кухни и бани. 

Отношенията и комуникацията с клиентите се основават на коректност, честност и отговорно поведение. 

За всички тези години в сферата на строителството, Акмон България ЕООД продължава да прибавя все повече доволни клиенти към портфолиото си. Този резултат постигаме, спазвайки най-високите стандарти и изисквания на модерното строителство.