Сравни Любими (0)

Sant Agostino

Показва 1 до 9 от 42 (5 страници)

Теракот Blendart Dark

Код: CSABLADK60  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

55.00 лв.
rating

Теракот Blendart Dark Craft

Код: CSABADKC30  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

72.00 лв.
rating

Теракот Blendart Grey

Код: CSABLAGR60  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

55.00 лв.
rating

Теракот Blendart Grey Craft

Код: CSABAGRC30  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

72.00 лв.
rating

Теракот Blendart Mix

Код: CSABAMXC30  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

72.00 лв.
rating

Теракот Blendart Natural

Код: CSABANAC30  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

72.00 лв.
rating

Теракот Blendart White

Код: CSABLAWH60  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

55.00 лв.
rating

Теракот Blendart White Craft

Код: CSABAWHC30  Новата колекция Blendart е  художествена интерпретация на ефекта на дървесина. Това не е просто състарено дърво. Тази колекция пресъздава очарованието на дървесината в нова версия. Необичайният "ефект на боя" се п..

72.00 лв.
rating

Теракот Jungle Lux Brown

Код: CSAJLR2012  Kолекция JungleLux е  с ефекта на дървесина в стил на лукс и блясък. Това не е просто дърво. Тази колекция пресъздава дървесината в най – луксозната и изискана версия. ..

84.00 лв.
rating
Показва 1 до 9 от 42 (5 страници)